Start binnen een dag met investeren!

Gemiddeld: +8% maandelijks +105% jaarlijks

Name(Required)
Password(Required)

Technologie

Onze trading bots en AI is over de jaren heen ontwikkeld. Technologie en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

myfxbook logo png transparant

myfxbook verified

Onze strategiën zijn geverifieerd en te tracken via myfxbook. We houden onze historie graag transparant.

Groot en klein

Wij maken Hedge funds bereikbaar voor iederen, zowel de kleine als grote investeerder. Start vanaf €2.500.

Privé of zakelijk

Wij bieden onze diensten voor zowel privé als zakelijke investeerders. Investeer je bedrijfskapitaal via Easy Hedge Fund.

Crypto & € support

Wij accepteren tientallen crypto en FIAT (€) stortingsmethodes. Kies bijvoorbeeld Ideal, creditcard, bankoverschrijving of crypto.

Geen vaste kosten

We rekenen geen enkele vast fee. Registreren en investeren is geheel gratis. We rekenen enkel commissie op behaalde resultaten.

Maandelijkse

Jaarlijkse

Maandelijkse

Jaarlijkse

Investeringsvoorbeeld

$10.000 investment

Voorbeeld: $10.000 geïnvesteerd in Juni 2020. Alle commissies zijn in dit voorbeeld al verrekend, dit is het netto resultaat.

Storting en opname

Customer rating

Zowel de resultaten die wij behalen voor onze investeerders als klantensupport zijn erg belangrijk voor ons. Wij stellen uitgebreide  handleidingen voor iedere mogelijk stap voor jou als investeerder ter beschikking. Daarnaast hebben wij altijd iemand van de customer support in het Nederlands voor je klaarstaan. 

Onze customer support staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden of om je te helpen met het opzetten van je investeerders account. We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, Telegram, Email en bieden indien nodig zelfs teamviewer assistentie.

Geen winst = geen fee!

Bij Easy Hedge Fund betaal je nooit vaste kosten voor onze service. Wij rekenen enkel een commissie/fee over de behaalde winsten. Dit betekent dus ook dat mochten wij ooit een investeringsperiode (30 dagen) negatieve resultaten behalen dat jij geen commissie afdraagt. 

Sterker nog als wij een negatieve investeringsperiode hebben gehad zullen wij in de eerstvolgende periode eerst deze verliezen moeten goedmaken voor jij weer commissie hoeft af te dragen.

De berekeningen en afdracht van commissie is volledig geautomatiseerd. Alles wat je opneemt is netto en daadwerkelijk van jou.

Hoe het werkt

Gratis registratie

Registratie is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Er zijn geen stortingen nodig om even een kijkje achter de schermen te nemen. Wanneer je er klaar voor bent en wilt investeren doe je een storting. Als je een account hebt aangemaakt zullen we je ook eenmaal per maand een update sturen over onze behaalde maandelijkse resultaten en op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen.

We hebben nog veel meer te vertellen over onze strategieën en onze diensten. Klik even verder op de website om te zien wat we te bieden hebben. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze Nederlands sprekend customer service via Whatsapp, Telegram, Chat of Email. Ook bieden we teamviewer support om je te helpen bij het opzetten van je account.

Jaarlijkse investeerders meeting

Iedere investeerder is welkom op onze jaarlijkse investeerders meeting. Deze meeting wordt exclusief voor investeerders van Easy Hedge Fund georganiseerd en vind plaats in Den Bosch, Nederland. De meeting is kostenloos en wij verzorgen graag een hapje en drankje voor jou.